Inovatívny vývoj zodpovedá meniacim sa požiadavkám globálneho trhu.

Indeco Ind. S.p.A., taliansky výrobca hydraulických demolačných zariadení, už od svojho vzniku v r. 1976 stavia svoj úspech na predvídaní a rýchlej reakcii na aktuálne požiadavky trhového prostredia, vybudovaní celosvetovej siete partnerov pre predaj a servis výrobkov so značkou Indeco a na skúsenostiach a schopnostiach tímu odborníkov v činnostiach vývoja a strategického plánovania. Filozofia, ktorá umožnila v krátkej dobe získať postavenie lídra v odvetví prídavných zariadení pre demolácie a ťažbu.

timeline_pre_loader
Pripomeňme si niekoľko míľnikov z histórie

V roku 1986, bola snaha o zlepšenie produktivity, výkonu, odolnosti, ľahkej údržby a nízkych prevádzkových nákladov výrobkov zavŕšená patentovaním prvého „inteligentného“ demolačného kladiva na svete, schopného zmeny frekvencie a energie úderov automaticky podľa tvrdosti spracovávanej skaly.

Následne v roku 1996, v roku dvadsiateho výročia firmy, Indeco získalo významné medzinárodné ocenenie v kategórii výrobcov stavebných zariadení Samoter International Award, za výsledky dosiahnuté v oblasti technologických inovácií.

V období diferenciácie trhu a zvýšenej požiadavky na špecializované produkty (rok 2003), Indeco reagovalo uvedením rady pevných a rotačných drviacich demolačných klieští a multifunkčných hydraulických drapákov, určených na demolácie budov, vertikálnych stavieb a podlahových konštrukcií, ako aj ich recykláciu, separáciu železa a betónu.

V roku 2004 nasledovala nová HP séria demolačných kladív (HP = High Performance) s novým dizajnom, úplne novými materiálmi a zníženou hlučnosťou. Kontinuálnym vývojom výrobkov a uvedením ich variácii pre naplnenie širokých požiadaviek trhu sa dosiahla rada výrobkov rozsahom najširšia a najúplnejšia na všetkých svetových trhoch: 20 modelov a vyše 50 rôznych kombinácií.

V roku 2010 pribudli prvé demolačné hydraulické nožnice, určené na recykláciu železných konštrukcií. Dnes sú už dobre zavedené na medzinárodných trhoch a známe svojou robustnosťou a top-kvalitou.

Ambiciózne ciele boli naplnené aj vďaka neustále sa rozrastajúcej sieti predajcov a partnerov. Indeco sa môže spoľahnúť na stabilné a dlhodobé vzťahy s predajcami vo väčšine krajín Európy, Rusku, USA (s pobočkou Indeco North America ktorá spravuje viac ako 50 vlastných predajcov a 100 požičovní), Kanade, Strednej Amerike, Mexiku, Brazílii, Argentíne a ďalších krajinách regiónu, v Austrálii, ale aj na Blízkom východe a v Afrike.

V júli 2013, Indeco Ind. S.p.A. – ako svetový líder vo výrobe hydraulických zariadení pre stavebníctvo, demoláciu a recykláciu – získalo medzinárodné ocenenie na Le Tigri awards, organizované spoločnosťou Grant Thornton Italy.

Profil spoločnosti

Indeco, talianska výrobná firma, vyrábajúca hydraulické demolačné kladivá, vzniklo v roku 1976 a od svojho založenia sa snaží rozvinúť svoje aktivity na medzinárodných trhoch, s cieľom dosiahnuť vedúce postavenie v sektore demolácie na svetovej úrovni. Predvídať a včas splniť požiadavky trhu sa teda stáva filozofiou výrobcu, napĺňanou počas dlhých rokov aj vďaka rozvetvenej celosvetovej sieti predajcov a vďaka schopnosti technikov pri výoji a výskume.

Svoj cieľ, dosiahnuť vedúce postavenie na celosvetovom trhu demolačných kladív, dosiahol výrobca počas rokov svojej existencie aj vďaka sieti svojich dealerov. Okrem vedúceho postavenia na domácom (talianskom) trhu, kde sieť predajcov v posledných rokoch permanentne dosahuje 30% celkového predaja na trhu, Indeco vybudovalo stabilné partnerské vzťahy vo väčšine krajín Európy (vo Veľkej Británi s filiálkou INDECO UK). Exkluzívnym dealerom pre Slovensko a Českú Republiku je HYDREX s.r.o.